Időpontfoglalás

Bőrfiatalítás

Bőrfiatalítás

A bőrfiatalítás, mint cél

Az évek múlásával, túl a harmincon, az öregedés első jelei főként az arcon kezdenek megjelenni. Ezt megtapasztalva, nőket és férfiakat egyaránt érdekeli, hogy mit tehetnének szépségük, fiatalságuk és ápolt kinézetük megőrzésének érdekében? Hogyan tagadhatnának le pár évet valódi életkorukból? A válasz pedig a bőrfiatalítás. A probléma oka, hogy idővel csökken a bőr kollagén és elasztin termelődése, valamint vízmegkötő képessége. Ezáltal a bőr ruganyossága csökken és kezd petyhüdtté válni, ami először a mimikai ráncok megjelenésével, később pedig azok elmélyülésével jár. Ezen esztétikai hibák korrekciójára nyújt -fájdalmas beültetések és műtéti hegek nélkül-, megoldást a bőrfiatalítás.

Lézeres arcfiatalítás

Manapság a lézertechnológia az orvostudomány egyik leggyorsabban fejlődő irányvonala, ezáltal a lézeres arcfiatalítás is a legmodernebb technikák közé sorolható. Számos előnnyel rendelkezik a lézeres bőrfiatalítás, mint például, hogy műtéti beavatkozás nélkül, fájdalommentes zajlik a kezelés. Azt követően pedig a bőr sérülésmentes marad, így nem kell takargatnivaló hegekkel vagy pigment foltokkal törődni. Mindemellett a páciensnek nem szükséges megszakítani a munkával, aktív sportolással vagy más egyéb fizikai terheléssel együtt járó, mozgalmas életvitelét. A lézeres bőrfiatalítás végeredménye pedig magáért beszél. Feszessé, rugalmassá válik az arc, a nyak és a dekoltázs bőre, és újra, elégedett lehet megnyerő, fiatalos küllemével.

A hyaluronsav áldásos hatásai

A hyaluronsav a bőr és kötőszövet egyik építőköve a sejt közötti állományt alkotó kollagén és elasztin mellett, melyek együttesen biztosítják a bőr megtámasztását, rugalmasságát és vízmegkötő képességét. Így válik általuk a bőr feszessé és hidratálttá. Az öregedési folyamatok megjelenésével, amint kezd rugalmatlanná válni a bőr szerkezete, pótolni kell ezeket a jelentős szereppel bíró anyagokat. Így tudja visszanyerni a bőr egykori fiatalos állagát és megjelenését.
A kezelés során tű által hyaluronsav befecskendezése történik a bőr alá. Segítségével tízszeres mennyiségű víz megkötése válik lehetővé, miáltal a megjelent ráncok kisimulnak, valamint újra hidratált lesz az arcbőr.