Időpontfoglalás

Cikkek

Legyünk trendik botoxal

2015-04-17

Minden évben új divat születik, amit sokan követnek és szeretnének megfelelni az új követelményeknek, ami érdekes döntésekhez és merész tettekhez vezet.

A rövid és hosszúszárú csizmák ihlették a legújabb hóbort ötletét, vagyis a vádli botoxot, ami hatására vékony vádlival büszkélkedhet a beavatkozást vállaló személy. De hogy is passzolnak össze a botox és a csizmák?

Az ötlet alapját az képezi, hogy a mai öltözködési divat kiemelkedő részét képezik a csizmák, melyek nőies és kecses mozgást, valamint hosszú lábak illúzióját nyújtják viselőjük és a külvilág számára. Viszont, ezen csizmák viseletét csak az tudja megvalósítani, aki vékony vádlikkal rendelkezik, hiszen ennek hiányában csupán harcok árán jön fel a csizma szára a lábra. A megoldást pedig a botox is jelentheti, ami centiméterekkel képes csökkenteni a vádlik átmérőjének méretét, így könnyedén bele tud csusszanni a láb a csizmába.

A vádli botox kezelés kisebb beavatkozásnak minősül, hiszen csupán egy injekció beadásáról van szó, amihez nem szükséges több napra befeküdni a plasztikai klinikára. Viszont ez a beavatkozás is rejt veszélyeket, hiszen a botox mellékhatása, hogy az izmok mozgása csökken az adott területen, mert a botox megakadályozza a normál működést, vagyis tartós vádli botox igénylése során izomsorvadás is felléphet a páciensnél. Ennek következtében valóban és véglegesen csökken az izomzat átmérőjének mérete, aminek visszaépítése sok időt és energiaráfordítást vesz igénybe. Mindemellett mellékhatásként a vérrögök kialakulásában is része lehet a botoxnak, ami súlyos esetben szívelégtelenséget vagy akár halált is okozhat. Éppen ezért nagyon meg kell gondolni, hogy mit is szeretnénk, mennyi áldozat meghozatalát ér meg egy –egy divathóbort követése.

De ha elszántuk magunkat valamilyen beavatkozás igénylését tekintve, akkor forduljunk minél előbb szakemberhez és kérjünk minél több információt róla, hogy tájékozottan és magabiztosan lépjünk rá az átalakulások útjára.