Időpontfoglalás

Mellnagyobbítás

Mellplasztika

Mellplasztikáról általában

A tinédzserkor elmúlásával az emberi test kifejletté válik, idővel csak kisebb változásokon mehet keresztül. Ilyenkor lesz igazán látható, hogy ki, milyen alkattal született, és ha a tükörben megpillantott kép nem egyezik meg a vágyott alakkal, akkor megoldást nyújthat a plasztikai műtét.
A plasztikai sebészet egyik legkeresettebb módszere a mellplasztika, hiszen a női keblek a nőiség szimbólumai, nagy szerepük van a párkapcsolatban, illetve később a megszületett csecsemő táplálásában is. Mérete és formája az évek során változhat, ami a nők önértékelését ronthatja, és bizonyos esetekben ez a párkapcsolatban is, intim pillanatok megélésénél nehézségeket, problémákat okozhat. Ezt kiküszöbölve, egyre több hölgy dönt a mellplasztika mellett, mely során a sebész nem csak a mellek méretét módosíthatja, hanem egyúttal feszesebbé és formásabbá is varázsolhatja azokat. Ennek köszönhetően visszatér a páciens önbizalma, magabiztossága, ami neki és társának egyaránt örömet okoz.

Mellnagyobbítás

A mellplasztika módszerei közül a mellnagyobbítás a legnépszerűbb beavatkozási forma. Ennek az az oka, hogy a páciensek többségének a keblei kisebbek az elvártnál, netán aszimmetrikusak, illetve a szoptatást követően megváltozott a tartásuk és formájuk. Ilyen esetekben a sebész a mellnagyobbítás során, a páciens alkatához és céljaihoz igazodva, egy mellimplantátumot ültet be, mely olyan esztétikai küllemmel ajándékozza meg a hölgyet, amire hosszú éveken át büszke lesz.

Mellplasztika ár

A mellplasztika ára orvosonként, beavatkozásonként és páciensenként eltérő lehet. Például az ár egy mellnagyobbítás tekintetében függ a műtét időtartamától, a beavatkozás során felhasznált anyagokról, az implantátum árától, a munka igényességétől és az anesztézia típusától.