Időpontfoglalás

Plasztikai Sebészek

Régiók Szerint

A jó plasztikai sebész

Manapság, a számunkra legmegbízhatóbb plasztikai sebész megtalálása igen nehéz feladatnak tűnik. Ez abból adódik, hogy egyre több plasztikai sebészeti klinikát és magán rendelőt nyitnak, illetve a médiában is számos, felkapott plasztikai sebész bemutatkozásával találkozhatunk. A bőség zavara ebben az esetben nem feltétlen jelent jót, hiszen honnan tudhatjuk, hogy ki rendelkezik valóban olyan tapasztalattal és szaktudással, akiben kockázat nélkül, feltétlen megbízhatunk? Talán legcélszerűbb ismerősök ajánlására hagyatkozni, hiszen a legjobb ajánlólevél nem a szakemberek honlapján található míves bemutatkozás, hanem az elégedett páciensek véleménye. Ha sikerült szűkíteni a kört, érdemes ellátogatni a plasztikai sebész rendelőjébe, hogy a személyes találkozás és szimpátia segítsen a döntéshozatalban.

 • Plasztikai Sebész Debrecen

  Dr. Molnár Csaba

  MPHEST tag, MPHEST társaság Elnöke, az Észak Alföldi régió (Szolnok, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék) regionális Plasztikai és Égéssebészeti szakfelügyelő főorvosa. Plasztikai és Égéssebészeti Országos Szakfelügyelő Főorvos, Nemzetközi Esztétikai Plasztikai Sebész Társaság (ISAPS) Magyarországot képviselő nemzeti titkára.

 • Plasztikai Sebész Szeged

  Dr. Varga János

  Magyar Égési Sérültek Egyesületi tag, MPHEST tag, SZTE Égés-Plasztikai Sebészeti Grémium Vezető, Osztályvezető – SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika, Plasztikai és Égéssebészeti osztály • Plasztikai Sebész Sopron

  Dr. Pap Sándor

  Magyar Sebész Társaság (MST), Magyar Traumatológus Társaság, Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Társaság (MPHEST), Osztrák (Bécsi) Orvosi Kamara (plasztikai esztétikai és rekonstrukciós sebészet szakorvosa). Rendszeresen veszek részt hazai és nemzetközi továbbképzéseken, konferenciákon, ezáltal sajátítva el a legújabb módszereket.

 • Plasztikai Sebész Hévíz

   

  Feltöltés alatt...

  Tovább